Informatiepakketjes voor ondernemers

Informatiepakketjes voor ondernemers

De Gulden Community is druk doende met het versturen van informatie pakketjes naar ondernemers. In eerste instantie zijn er nu pakketjes verstuurd naar ondernemers die al Bitcoin accepteren in hun bedrijf of winkel. Dit zijn ondernemers die al bekend zijn met crypto en wellicht sneller geneigd zijn iets nieuws te proberen. 

Gulden heeft duidelijk grote voordelen ten opzichte van Bitcoin, maar ook ten opzichte van reguliere PIN betalingen. Gulden kost immers maar vijf eurocent per transactie, waar voor pinnen al gauw tien cent of meer gevraagd wordt. Daar komen de maandelijkse PIN terminal kosten normaliter nog eens bij. Gulden is buiten die vijf cent per transactie verder gratis. Daarbij kan de winkelier ervoor kiezen om gelijk in Euro’s uitbetaald te worden of in Gulden. Dit is allemaal in te stellen in de gratis Nocks app, en verder kosteloos.

Kortom, als ondernemer zijn er geen risico’s en alleen maar voordeel te halen uit het accepteren van Guldenbetalingen.

Ook overstappen? Download dan deze handleiding. In een paar stappen is het geregeld. 

En als er vragen zijn, de Gulden Community staat klaar om te helpen. Via Guldencom.slack of info@guldenbites.com of ook op Facebook @Guldenvoorondernemers.

Of bekijk RetailBites, de speciaal voor retailers opgezette sectie hier op GuldenBites.

Kent u ook een winkelier die dit pakketje zou kunnen gebruiken, ze zijn voor ca. 180 NLG te bestellen via info@gulden-shop.nl. De inhoud bestaat uit een raamsticker, welkomstbrief, Nocks installatiegids, visite kaartjes en kaarthouder. 

 

Reageren is niet mogelijk.