Nocks: Ontwikkelingen!

Nocks: Ontwikkelingen!

Net een dag nadat Gulden het begin van het publieke testen van Pow2/Segsig aankondigde komt Nocks met geweldig nieuws. 

Maar daarover zo meer. Eerst een kleine terugblik. Nocks lanceerde nocks.com, het nieuwe trading platform op 3 oktober j.l. en organiseerde daarvoor een ‘launchparty’ op 28 oktober. Een eerste Nocks Sessie waarvan en hopelijk velen zullen volgen. Sindsdien zijn er tal van verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd en kunnen we niet wachten op wat er nog meer op de roadmap van Nocks staat.

Waar Gulden de blockchain en wallet technologie ontwikkelt, is Nocks verantwoordelijk voor alle services die je met deze blockchain kunt doen. Zoals een Notaris dienst, of een concertkaartjes app. Alles is mogelijk! Daarnaast levert Nocks een betaalservice voor winkeliers, zodat deze tegen minimale kosten heel eenvoudig Gulden transacties kunnen accepteren. Dit is zelfs goedkoper dan reguliere PIN of iDeal betalingen en dus uitermate interessant voor retailers.

Co-oprichter Roel Boer over de ‘launchparty’:”Dit was ons eerste bedrijfsevenement. We hebben er enorm veel van geleerd, niet alleen hoe we de volgende Sessies kunnen verbeteren – maar we hebben vooral ook veel feedback van onze gebruikers gekregen, wat we meenemen om Nocks verder te verbeteren“.

In de volgende Sessie, die binnenkort gehouden zal worden, brengt Nocks een gigantische update uit voor de Nocks Checkout app! Deze app ondersteunt de retailers en merchants bij het eenvoudig accepteren van Gulden-betalingen. 
Daarbij hebben ze het niet alleen over de iOS en Android apps of de e-commerce plugins die al heel lang op komst zijn. Maar vooral een update die de manier waarop ze bedrijven van dienst zijn zal veranderen. Hou dus een oogje in het zeil voor die uitnodiging!

Verdere updates zullen onder meer een uitbreiding van ondersteunde valuta’s naar Nocks Trade omvatten. Nocks werkt aan het toevoegen van USD- en GBP-markten en aan ondersteuning voor Amerikaanse en Engelse gebruikers direct daarna. Daarmee worden de eerste stappen buiten Europa gezet!

P.S.:

Je kunt de beurs nu ook live volgen zonder in te loggen op https://www.nocks.com/trade/NLG-EUR

Lees het gehele verhaal op Medium (engels).

Reageren is niet mogelijk.