Yuluma implementeert Gulden in Kassa Systeem

Yuluma implementeert Gulden in Kassa Systeem

Even voorstellen: Yuluma is het bedrijf achter een compleet kassa systeem voor zowel offline als online winkels. Het MplusKassa systeem. 

Aan dit systeem heeft Yuluma Gulden recentelijk toegevoegd. Hiermee wordt Gulden voor heel wat (web)shops in een simpele handeling toegankelijk. 

Middels het MplusWebshops platform kan men op eenvoudige wijze een webshop beginnen, waarbij ontwerp, kassasysteem, afhandeling orders en boekhouding uit handen aan Yuluma kunnen worden gegeven. 

Er zijn ontelbaar vele webshops die het systeem inmiddels gebruiken. Van schoenen, mode, woon-decoratie tot babyspullen.

David Stomph – directeur van Yuluma: “De retail is nog niet helemaal op de hoogte van de online revolutie. Toch denk ik dat winkels klaar staan om de verandering te omarmen zodra deze ‘mainstream’ worden. Het is mooi dat we via de Nocks plugin het kinderspel maken om aan te sluiten op de ‘Nederlandse Bitcoin’. Gulden heeft een solide basis met Nocks als betrouwbare partij en dit biedt kansen om naast de Euro een digitale valuta te hanteren. Winkeliers kunnen hun concurrentie een stap vóór zijn door de Gulden te accepteren en zo en nieuw marktaandeel te veroveren. Tevens geven ze hiermee een antwoord op de steeds grotere wordende vraag naar digitale valuta én de hiermee groeiende vraag naar een markt waar de munten gebruikt kunnen worden.

Yuluma staat binnenkort in de Utrechtse Jaarbeurs: Bezoek daarvoor stand 310 op de Webwinkel Vakdagen

Mpluswebshops.nl
Keesomstraat 6C
1821 BS Alkmaar
Nederland
072 880 4400

Lees hier wat Gulden en Retail voor elkaar kunnen betekenen. 

Reageren is niet mogelijk.