Eerste Rijschool die Gulden accepteert!

Eerste Rijschool die Gulden accepteert!

De eerste rijschool die Gulden betalingen lanceert is een feit!

Met trots meldt rijschool Het Groene Rijden dat men de eerste rijschool is die Gulden betalingen accepteert. Dit heeft men geïmplementeerd op de website waar het Gulden adres als ook de QR code te vinden is (onder het tabje Tarieven).

Sandra de Graaff van Het Groene Rijden is enthousiast:”We geloven in de ‘her-invoering’ van de munt. Wie is de eerste leerling die zijn rijbewijs zal betalen met de digitale valuta? Wij zijn benieuwd!

Overigens heeft men nog een leuke actie bedacht! De eerste 10 personen die met Gulden betalen komen in aanmerking voor een loting. Een van deze tien personen zal zijn volledige betaling terugkrijgen en in aanmerking komen voor de rijopleiding die hij/zij heeft betaald!

Voor meer informatie zie de website: https://www.groenerijden.nl/betalen-met-gulden

Het Groene Rijden
Kneppelhoutstraat 24
2321BA Leiden
0621454853

Reageren is niet mogelijk.