Gulden Web is vernieuwd

Gulden Web is vernieuwd

Op 4 april 2014 werd Gulden gelanceerd. Na enkele maanden bleek er behoefte te bestaan aan een website met nieuws, informatie en tools inzake Gulden.

Jero, beheerder van Gulden Web aan het woord:”Ik heb de website toen opgezet, enerzijds puur als hobby, anderzijds om de community rondom Gulden iets te geven in de vorm van informatie en ontwikkelingen en de mogelijkheid om in de toekomst terug te kunnen zoeken in de groeiende historie van Gulden.

De website is nu vernieuwd qua design waarmee hij vooral op mobiele apparaten toegankelijker en makkelijker te raadplegen is. Daarnaast is er een stukje extra informatie in de vorm van een soort bibliotheek aan toegevoegd. Hier zijn informatieve artikelen en links te vinden.

GuldenBites wenst Jero heel veel succes met de vernieuwde vormgeving.

Neem een kijkje op de vernieuwde site https://www.guldenweb.com.

Reageren is niet mogelijk.