Historisch moment: Gulden passeert hoogste punt ooit.

Historisch moment: Gulden passeert hoogste punt ooit.

Op 18 oktober 2016 piekte de waarde van Gulden op €0,085984. Guldenbezitters van het eerste uur gingen compleet door hun dak. De Gulden Community reageerde euforisch en Slack werd overspoelt door reacties:

HarmjanDe vorige keer was het heel onrealistisch. Ik had een tijdje daarvoor mijn eerste Gulden gekocht en om dan te zien hoe snel de waarde daarvan groeide was ongelofelijk. Ook de chaos hier op Slack was niet normaal. Er kwamen dagelijks steeds meer mensen bij en het Traders kanaal was het drukste van allemaal. Het was een ongelofelijke chaotische maar mooie tijd!

Gamersea: Ik reed op de desbetreffende dag naar Oostenrijk toe.
‘s Ochtends om 8 uur was het iets van 3,5 cent waard (als ik het mij goed herinner). Vervolgens 9 uur lang gereden en toen ik aankwam keek ik op mijn telefoon en was de waarde rond de 8,5 cent. M’n hele whatsapp was ontploft; vrienden en collega’s die helemaal hysterisch waren. De waarde in euro’s was van een minimale inleg naar circa 16000 euro gegaan (in mijn geval).

Vosjes22: Ik begon met investeren in gulden toen hij op 6 cent stond omdat mijn oom me er over vertelde. Toen ging hij ineens terug naar 4 en ik had er een half jaar niet naar omgekeken ik kwam terug en biem stond weer op 6 cent maar net iets meer. Ik besloot om nog meer erin te stoppen en het ging naar 7 cent en toen nog 400 en nu staat hij wel op 8 cent ik ben zo blij !

En wat nu, hoe nu verder met Gulden nu deze mijlpaal vandaag wederom geslecht is? De vorige piek kwam voor Gulden eigenlijk te vroeg en werd vooral veroorzaakt door een select aantal handelaren. De huidige koersstijging is veel meer gebasseerd op een reëel fundament en door veel meer gebruikers gedragen. De verwachting is dan ook dat Gulden vanaf dit punt rustig doorstijgt, al kunnen de ontwikkelingen in cryptoland soms stormachtig gaan. Hoe dan ook, met alle ontwikkelingen voor de boeg, wordt Gulden een gouden toekomst toegedicht.

Reageren is niet mogelijk.