Ironman GuldenTeam haalt geld op voor KiKa.

Ironman GuldenTeam haalt geld op voor KiKa.

Ruim tien maanden geleden sloten de heren Edson en Michiel een weddenschap af. De halve triatlon (Ironman 70.3) in Costa Rica. Kort daarna sluit ook Vincent zich aan en wordt het idee geboren om naast de sportieve inzet ook geld op te halen voor het mooie doel Kika (kinderkanker).

Op 18 juni 2017 starten zij in de vroege ochtend met de halve triatlon in Playa del Coco, Costa Rica. De triatlon bestaat uit 1.9 km zwemmen, 90 km fietsen en een halve marathon hardlopen.

Gedurende de afgelopen maanden heeft het drietal aan verschillende evenementen meegedaan als voorbereiding voor Costa Rica. Edson en Vincent hebben de Halve marathons van Egmond en Dordrecht gelopen. Vincent heeft de Zandvoort circuit run van 12 kilometer gedaan, de groet uit Schoorlrun van 10 kilometer en kort geleden 17 kilometer tijdens de Rondehoeploop in Ouderkerk . De komende periode trainen zij nog door voor de halve triatlon maar de eerst volgende wedstrijd zal de triatlon zelf zijn!

Leuk ook dat men Gulden mede onder de aandacht brengt middels reclame op de rug.

Zoveel spirit moet beloont worden, doneer dan ook aan het GuldenTeam voor Kika. Gewoon met Guldens uiteraard:

GVA4hDvtHpnQhFXjpQ6SJrF7Qx3hdeZXJu

Reageren is niet mogelijk.