HighFlow shops accepteren Gulden

HighFlow shops accepteren Gulden

HighFlow.nl is sinds 2007 een van de meest toonaangevende bedrijven in (water)koelingen en modding voor de computer. Via hun webshops leveren zij daarvoor alles van ventilatoren, ledjes en kabels tot hele koelsystemen. Daarnaast ook onderdelen voor de hobby miners, zoals riser kabels, behuizingen en Ledger hardware wallets.

Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam maar is internationaal bekend en levert wereldwijd.

Met PinballShop.nl doen zij hetzelfde, maar dan voor het flipperkasten universum.

Natalie Man: “Wij van HighFlow.nl en PinballShop.nl willen als moderne webshop graag de cryptocurrency technologie en met name de Nederlandse Gulden ondersteunen!”

HighFlow accepteert Bitcoin al sinds 2013 en heeft daar recentelijk Gulden aan toegevoegd. Dat het soms moeilijk is om altcoins in bestaande bestelsystemen te intergreren blijkt wel uit het volgende:

Natalie: “We hebben contact opgenomen met Nocks voor een betaalmodule voor onze webshop, helaas hadden zij die nog niet beschikbaar. Ook hebben we met Litepay overlegd, helaas waren ook zij nog bezig met het herschrijven van de modules

Tot die module voor onze webshops beschikbaar is, kunnen klanten op de kassapagina van onze webshop onder betaaloptieskiezen voor “Altcoin betaling”. Na het plaatsen van de bestelling, sturen wij de klant een e-mail met ons Gulden ontvangstadres, waarna zij het bedrag naar onze wallet kunnen sturen.” 

Meer informatie op de betreffende websites:

Highflow.nl

PinBallShop.nl

Reageren is niet mogelijk.