Cool! FidgetSpinners.nl accepteert Gulden

Cool! FidgetSpinners.nl accepteert Gulden

Een fidget spinner kopen? Een wat? Een fidget spinner! Deze zijn oorspronkelijk bedoeld om kinderen met ADHD, autisme of ADD te helpen zich beter te concentreren. Door het spinnen blijven de hersenen dopamine produceren, wat goed is voor de concentratie en het geheugen. Conclusie; door aan de spinner te draaien kunnen de kinderen zich beter concentreren op de taken waar ze mee bezig zijn en kunnen zo beter opletten bij uitleg tijdens de les. Zover de wetenschappelijk onderbouwing want verder zijn die dingen tegenwoordig gewoon helemaal hot!

Honderden verschillende soorten spinners zijn er, in verschillende kleuren, vormen en gemaakt van verschillende materialen. Of een spinner nou rood, zwart, groen, roze of blauw is  maakt vanzelfsprekend niets uit voor de kwaliteit. Het materiaal daarentegen is wel belangrijk. Tussen een metalen, houten of plastic spinner zie je meteen verschil in prijs. Behalve dat metalen fidget spinners duurder zijn, zijn ze ook duurzamer. Het materiaal is veel sterker en daarom gaan ze langer mee. Niet alleen het materiaal van de buitenkant is belangrijk, ook de lagers spelen een belangrijke rol bij de kwaliteit van de fidget spinners. Keramische kogellagers zorgen voor minder geluid tijdens het spinnen en er is minder wrijving waardoor deze spinner een stuk langer draait!

Fidgetspinners.nl is een van de eerste bedrijven in Nederland die Fidget Spinners verkoopt. Na een vakantie in Amerika kwamen de eigenaren van de webshop erachter dat er in Nederland nergens Fidget Spinners verkocht werden. Zodoende werd Fidgetspinners.nl gestart alwaar je op dit moment kunt kiezen uit een enorm assortiment spinners waarbij kwaliteit voorop staat (dus ook met keramische lagertjes). Daarnaast biedt de webshop een uitstekende service en een snelle bezorgtijd.

Naast alle bekende manieren van afrekenen biedt Fidgetspinners.nl vanaf heden ook de mogelijkheid om met Gulden af te rekenen. Koop dus vandaag nog je Fidget Spinner op Fidgetspinners.nl.

Reageren is niet mogelijk.