Pointbreak Tattoo accepteert Gulden

Pointbreak Tattoo accepteert Gulden

Sinds 2013 kun je bij Xenja Sint terecht in haar knusse Tattoo Shop in Sneek.

We stelden haar een paar vragen:

Hoe kwam je er zo bij om te gaan tatoeëren?

Van jongs af aan was ik bezig met tekenen en wilde ik graag een creatief beroep beoefenen. Na de middelbare school wilde ik naar de kunstacademie, maar na het volgen van een vooropleiding kwam ik erachter dat deze opleiding niet echt mijn ding was. Ik sloeg een andere richting in en ging International Business and Languages studeren. In deze periode ontmoette ik nieuwe mensen, die mij in aanraking brachten met tatoeëren. Ik besloot dat ik het wilde leren. Toen ik met tatoeëren begon wist ik dat ik mijn beroep gevonden had.

Ontwerp je alle tattoos zelf?

Ik maak alle ontwerpen voor de tattoos die ik zet zelf. Ik zet geen ontwerpen die al gezet zijn bij iemand anders. Als je iets moois hebt gezien op internet kun je dit uiteraard wel naar mij sturen ter inspiratie. Zo kan ik voor jou een uniek ontwerp maken.

Tatoeëer je ook mensen onder de 18?

Ik heb besloten om geen mensen onder de 18 te tatoeëren. Ook niet als je toestemming hebt, helaas.

Waarom Gulden?

Ik zie toekomst in wat de technologie van Gulden te bieden heeft. Daarnaast heb ik zelf ook een paar guldens aangeschaft. Het leek me leuk dat mensen ook met Guldens in mijn tattoo shop zouden kunnen betalen, en dat is nu mogelijk via de Nocks checkout app.

Waar kunnen we je vinden?

In mijn eigen tattooshop, in het centrum van Sneek uiteraard, en daarnaast werk ik elke donderdag in Julianadorp bij Seaside Tattoo.

Sneek, Kruizebroederstraat 39, 8601CK

Website:www.pointbreaktattoo.nl

Reageren is niet mogelijk.