Blog: Nederlandse cryptomunt Gulden stijgt door!

Blog: Nederlandse cryptomunt Gulden stijgt door!

Het begin van een nieuw succesverhaal van eigen bodem?

De digitale Gulden heeft de afgelopen dagen een harde stijging achter de rug. De virtuele munt steeg van een stabiele koers van acht cent naar bijna 15 cent. 

Op de achtergrond werken de ontwikkelaars aan Gulden 2.0, een verbeterde versie van de bestaande munt. Op dit moment worden er publieke testen gedaan en de uitrol zal in januari 2018 beginnen. De afgelopen maanden bleef de Gulden relatief stabiel, terwijl diverse andere altcoins en de Bitcoin flinke stijgingen meemaakten. Even leek het erop dat Gulden zou achterblijven, maar met deze stijging van deze week laat de munt zien dat er ook nog leven in de brouwerij is.

Met de uitrol van Gulden 2.0 is er kans dat de munt volgend jaar verder blijft stijgen. Voor nu is dat echter een speculatie en zal de tijd leren of de munt inderdaad een potente speler gaat worden.

Gulden

Kijk hier voor het originele verhaal.

Naast bovenstaande artikel werd ik onlangs door Derek getipt betreffende een artikel wat hij over Gulden publiceerde op allesovercrypto.nl. Het lijkt wel of iedereen het Guldenvirus te pakken heeft tegenwoordig!

Reageren is niet mogelijk.