Radio Commercial op FunX

Radio Commercial op FunX

Het is weer zover. Initiator en Guldengebruiker van het eerste uur ‘Ceto’ vondt het tijd worden om ‘onze’ door de community gemaakte radiocommercial nog een keertje van stal te halen en de ether in te slingeren. 

De Gulden radio-commercial zal vanaf morgen op FunX te beluisteren zijn in Amsterdam en Rotterdam gedurende vier weken,  zeven dagen per week en zes keer per dag. Dat is zo’n 168 keer!

Al meer dan 500’000 Nederlandse gezinnen hebben geïnvesteerd in cryptomunten. Dat is een enorme groei ten opzichte van het afgelopen jaar toen de spot voor het eerst werd uitgezonden. Al was het effect op het aantal hits op de Gulden.com website destijds duidelijk zichtbaar, de verwachting is dat de spot dit keer nog beter ontvangen wordt en het bij meer mensen tot de verbeelding zal spreken nu men meer vertrouwd is met cryptomunten.

Beluister de radiospot op Slack in het marketing kanaal. I.v.m. beperkte regionale rechten kan GuldenBites hem niet hier posten.

Hier in ieder geval de tekst:

Ook eenvoudig geld overmaken na een avondje stappen? Of een pizza online afrekenen? Gulden is dé nieuwe manier van betalen. Makkelijk, veilig én snel. Betalingen worden écht direct uitgevoerd, dus ook ‘s avonds en in het weekend, naar waar ook ter wereld. Gewoon via je telefoon of pc. Lees alles over deze digitale munt op gulden.com en download de gratis app.

Gulden, helemaal van jou, helemaal van nu!

Help mee met een donatie en wellicht kunnen we er nog een maandje aan vast plakken!

GS7vXVceAHENZ7bsETcqy1Bd2Yw6gdjSnY

Reageren is niet mogelijk.