Unieke Eerste Druk Guldenpostzegels!

Unieke Eerste Druk Guldenpostzegels!

Alle filatelisten c.q. postzegelverzamelaars opgelet!

Gulden Communitie-lid Pascal Vincent heeft met behulp van een aantal leden een uniek ontwerp gemaakt voor een Gulden Postzegel. 

Pascal Vincent:”Ik heb ze in eerste instantie laten maken voor mezelf , geïnspireerd door de marketing pakketjes van Ceto (Gulden Community lid, red.) die ik verstuurde. We gebruikten hiervoor steeds normale zegels op de verder volledig Gulden gestijlde pakketjes. Toen ik het idee op het marketing kanaal voorgelegde, kreeg ik louter positieve reacties.

Je kunt nu middels de postzegels op simpele wijze meehelpen Gulden te promoten. Zonder dat het iets extra’s kost. 

Omdat er veel pré-orders waren is er een eerste druk gekomen van 1000 stuks. Deze zitten op een velletje van 10 stuks. Ze zijn te verkrijgen voor 9,65 euro per velletje van 10 stuks inclusief verzendkosten. Dit is bij maximaal vijf velletjes goedkoper dan zelf bestellen bij PostNL! 

Voor de (zakelijke) grootverbruikers onder ons zal het ontwerp worden toegevoegd aan de downloadmap van Gulden. Bestellingen kunnen geplaatst worden via een persoonlijk bericht via Slack aan @PV. Slack is de officiële Gulden Support Chat.

Aanmelden kan via: http://www.gulden.com/#join

De zegels zijn enkel af te rekenen met Guldens, daar ik juist het betalen c.q. uitgeven van Gulden wil promoten. De koers wordt bepaald door Nocks op het moment van bevestigen van de order“, aldus een enthousiaste Pascal.

Er is nu een eerste druk van 1000 stuks van gemaakt, dit staat ook vermeld op het velletje. Een eerste druk kan in de toekomst misschien nog wel verzamelwaarde krijgen. Duim omhoog voor Pascal. Soms zijn dingen zo simpel, je moet er maar opkomen.

Reageren is niet mogelijk.