Community Sponsort Zaalvoetbal Team

Community Sponsort Zaalvoetbal Team

De Gulden Community is erg druk met het verzinnen en vooral uitvoeren van allerlei activiteiten om Gulden zo veel mogelijk onder het voetlicht te krijgen. Van de week zagen we al Gulden postzegels voorbij komen en ‘as-we-speak’ draait de radio commercial nog steeds op Radio FunX. Ondertussen is het ontwikkelingsteam druk bezig om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten voor de grote Gulden 2.0 update.

Vandaag wil ik echter vooral Patrick Kivits in het zonnetje zetten. Hij regelde een crowdfunding actie voor het Zoetermeerse Zaalvoetbal Team. Iedereen met Gulden kon doneren voor de nieuwe outfit die men nodig had. Als dank is het team omgedoopt in het Gulden.com Team! 

Ze spelen in de Sporthal de Veur in Zoetermeer, mocht je ze zelf willen zien spelen. Het is een competitie tussen verschillende recreatieve teams die gesponsord worden door (voornamelijk lokale) ondernemers, de Recreatieve Zaalvoetbal Competitie Zoetermeerse Bedrijven. Hoe mooi is dit. Al die ondernemer die in aanraking komen met Gulden! En niet in de laatste plaats de spelers, waarvan verschillende al Gulden op hun telefoon hebben staan.

Patrick:”De totale kosten waren 650 euro, waarmee de kleding dus betaald en bedrukt is. Ik heb daarvoor tot nu toe 2297 NLG opgehaald, wat nu zo’n 265 euro waard is. De rest heb ik zelf bijgelegd.

Er zijn 9 shirts gemaakt, en verder een keeper tenue met handschoenen.

De competitie is momenteel gaande, er zijn tot nu toe 2 wedstrijden gespeeld, die beide zijn gewonnen. Het is hier te volgen voor de geïnteresseerde: www.rzkzb.nl

Als mensen Patrick nog willen helpen met het resterende bedrag kan dat nog steeds op: GLh9QSpMW2EZQFbf2qcNBhjuBokz7pyWBW, doen!

Reageren is niet mogelijk.