Gulden Development: Toekomstige Projecten

Gulden Development: Toekomstige Projecten

Van het Gulden Development team:

De keuze is aan u!
Onze to-do lijst staat vol met nieuwe projecten en net als jij kunnen we niet wachten om ze te realiseren. Helaas kan niet alles tegelijkertijd en moeten we regelmatig moeilijke keuzes maken. Dit keer kun je als eerste kiezen wat we ontwikkelen. Voor Gulden hebben we een selectie gemaakt van 4 belangrijke projecten. Kies verstandig tussen lange en korte termijn resultaten. Je kunt van 30 maart tot en met 4 april stemmen in ons Gulden Slack-kanaal.

Keuzes

Epoch
Epoch is een schaalbaarheidsoplossing voor de langere termijn voor Gulden. Het zal de schijfruimte, de synchronisatietijd en het bandbreedtegebruik van de eerste synchronisatie verminderen; evenals het beperken van de eisen voor de schijfruimte op langere termijn tot een redelijke vooraf bepaalde maximumgrootte.
Epoch voorkomt de vereisten voor de schijfgrootte die anders onvermijdelijk zijn bij blockchain over een langere periode, terwijl het ook enkele andere voordelen biedt aan het netwerk.

Voorbeeld
Susan installeert een nieuwe Gulden portemonnee en is aangenaam verrast als deze in slechts een paar minuten volledig operationeel is, jaren later doet ze nog een nieuwe installatie en ondanks het feit dat de blockchain sinds de eerste installatie enorm is gegroeid, is de installatie net zo snel of zelfs sneller dan voorheen. Epoch heeft de gegevensvereisten van de blockchain in de hand gehouden, terwijl de technologie is verbeterd, wat heeft geleid tot een constante of verbeterde prestatie in plaats van verslechtering na verloop van tijd.

Unity
Migreer al onze portemonnees (mobiel en desktop) naar een enkele uniforme back-end, in plaats van aparte code voor elk. Voordelen zijn onder andere: snellere uitrol van nieuwe functies, wijzigingen en bugfixes die in één keer in plaats van meerdere keren zijn gemaakt; prestatieverbeteringen en lager batterijverbruik (mobiel); eenvoudigere uitrol van speciale Gulden builds voor nieuwe platforms.

Voorbeeld
We willen een nieuwe functie X uitrollen; In plaats van het drie keer schrijven van code voor de aparte kanalen (Desktop; iOS; Android) en het vinden en repareren van eventuele bugs op alle drie de platformen afzonderlijk, hoeven we in plaats daarvan slechts de meerderheid van de code maar één keer te schrijven en komt het testen ook ten voordele van alle drie de platformen.

Alias
Ontvang optioneel betalingen met een gemakkelijk te typen/verwerken identificatie zoals een gebruikersnaam of e-mailadres in plaats van het complexe Gulden adres. Alias zal Gulden helpen een nieuw niveau van gebruiksvriendelijkheid te bieden door nieuwe gebruiksvriendelijke opties aan te bieden zonder afbreuk te doen aan de bestaande opties die al bestaan.

Voorbeeld
Suzan heeft Nick aan de telefoon en wil hem een Gulden betaling sturen, Nick heeft zijn e-mail nick@gmail.com geregistreerd als een alias dus geeft deze alias aan Suzan die hem gemakkelijk de betaling kan sturen.

Nomade
Nomad stelt gebruikers in staat om een verbinding te maken met de Gulden software en decentraal te handelen over https zonder de poespas van complexe poortconfiguraties en firewalls.
Overal waar het web beschikbaar is, heb je toegang tot het Gulden-netwerk, geen speciale instellingen nodig.

Voorbeeld
Nick neemt zijn laptop mee naar zijn werk en wil in zijn lunchpauze een Gulden-betaling doen, hij weet niet dat zijn werk een agressieve firewall heeft die dit meestal zou tegenhouden, noch weet hij wat een firewall is, en dat hoeft hij ook niet omdat Gulden naadloos omschakelt naar Nomad modus en alles gewoon werkt.

Reageren is niet mogelijk.