Voor de ondernemers: Nocks brengt nieuwe apps uit!

Voor de ondernemers: Nocks brengt nieuwe apps uit!

Van het Nocks Team:

Onze gloednieuwe Nocks Checkout app voor iOS & Android is live! Het betreft hier compleet nieuwe apps die de oude checkout apps vervangen. Deze nieuwe apps bevatten betalingsverzoeken voor bedrijven en nog veel meer. Ga naar https://nocks.com/checkout voor meer informatie.

Wilt u Gulden accepteren in uw vestigingsplaats? Download de gratis Nocks Checkout app voor iOS & Android, log in op uw Nocks Business account en u bent klaar om te gaan! Er zijn ook plug-ins voor webshops. Kijk op RetailBites voor meer informatie over het gebruik van Gulden in uw onderneming.

Hoe te updaten

Je kunt de oude versie van Nocks Checkout verwijderen. Deze wordt niet meer bijgewerkt en is ook al uit de App Store en Google Play Store verwijderd. Zodra je de nieuwe Nocks Checkout app hebt opgezocht in de App Store of Google Play Store en vervolgens hebt geïnstalleerd, dan log je weer in op je Nocks account en kun je verder waar je was gebleven. 

Kenmerken nieuwe update:

  • Uitdraaien van een rapport voor het opmaken van de kassa.
  • Uitgebreid overzicht van de transactiegeschiedenis.
  • Ondersteuning voor Portrait en Landscape mode.
  • Versturen van zakelijke betaalverzoekjes.
  • Taal kiezen onder Settings / Instellingen.
  • Ondersteuning voor Mobile en Tablet.
  • Neem fooien op in uw betalingen.
  • Betaling splitsen.
  • Slechts € 0,05 per transactie (geen andere kosten!).

Promotiemateriaal
We hebben A5 Baliedisplays beschikbaar waarop alle informatie staat die een klant nodig zou hebben om aan de slag te gaan met Gulden. Op die manier hoeven medewerkers geen uitleg te geven en kan men volledig zelfstandig aan de slag met Gulden. Wil je er eentje ontvangen? Laat het ons (Nocks, red) weten! Dan sturen we deze kosteloos toe.

Clearingen & Facturen
Als er transacties zijn verwerkt via de Nocks Checkout app, ontvang je de volgende werkdag op basis van je instellingen de euro’s en/of Gulden uitbetaald. Hiervan krijg je per e-mail een clearing PDF voor je boekhouding.

Reageren is niet mogelijk.