PragMotion Webdesign accepteert Gulden

PragMotion Webdesign accepteert Gulden

PragMotion is het eerste Duitse bedrijf dat Gulden als betalingsoptie aanbiedt volgens Guldenmaps.com (regio Frankfurt a.M.). Echter is de markt die ze bedienen niet gelimiteerd tot alleen Duitsland. Vooral ook Nederland en België horen tot het werkgebied. Welkom aan het nieuwe werken. Flexibel, via internet vanaf elk denkbare plek.

Nicole Van Hoeck van PragMotion: “Wij hebben voor webdesign een professioneel netwerk waar u een beroep op kunt doen! Als u wenst kunnen wij ook een grafisch designer, copywriter, vertaler en/of fotograaf binnen ons professioneel netwerk inschakelen. Bij Pragmotion vindt u iemand die met u meedenkt! We delen graag onze ervaring en suggesties met u.”

PragMotion is te vinden op PragMotion.com. (Men spreekt Nederlands, Vlaams en Engels).
Email : info@pragmotion.com

Reageren is niet mogelijk.